23 Ekim 2015 Cuma

Vanilya Club Ekim Kutusu

Vanilya Club'ün Ekim kutusu geldi. Aslında geleli epey oldu ama yazısını ancak yazabiliyorum. Bu ayki kutuda renkli kozmetik yoktu. Daha çok Saç ve cilt bakımına yönelik ürünlerin deneme ve seyahat boy ürünleri çıktı.


  • Palmer's Cocoa Butter Formula:
Daha önce hiç Palmer's ürünü kullanmamıştım. Benim kutumdan vücut kremi çıktı. Kokusu gerçekten muhteşem. Sanki pasta kreması gibi bir dokusu ve kokusu var. Seyahat boyu bir ürün, 50 ml'lik. O yüzden tüm vücuduma kullanmaya kıyamıyorum bitecek diye. Dirseklerime ve dizlerime sürüyorum, yumuşacık yapıyor. Kokusu da birkaç saat kalıcı. Benim çok hoşuma gitti açıkçası. Bitince yenisini alabilirim. Sitede 100 ml.lik fiyatı 27 TL.

  • Davines Nourishing Shampoo:
Davines marka şampuan daha önce kullanmamıştım. Bu da 100 ml.lik seyahat boyu bir ürün ve sitedeki fiyatı 25 TL. Henüz kullanmadım, ilk seyahatime saklıyorum doğrusu. Kuru ve yıpranmış, nemsiz saçlar için bakım vaadediyor.
  • Wella Enrich Repair Saç Serumu:
Deneme için 10 ml.lik bir adet şişe gönderilmiş. Normalde sitede satılan bir kutusunda 8 adet şişe bulunuyor. Henüz denemedim, çünkü bu sıralar denemem için çok fazla saç ürünüm birikmiş o yüzden sıra gelmedi. 8 şişelik bir kutu ürün sitede 75,50 TL.
  • Macadamia Saç Besleyici Yağ (Spreyli):
Bu 2 ml.lik deneme boy bir ürün olmasına rağmen, poşet içinde değil spreyli bir ambalajda gönderilmekle ne kadar iyi edilmiş. Kesinlikle daha kullanışlı olacaktır. Kuru saça uygulanan yağ, saça anında nem vererek yeniden yapılandırmayı ve bakım yapmayı vaadediyor. Ayrıca elektriklenmeyi yok ettiği söylenmiş, kışın işe yarayacaktır (Benim saçlarım kışın çok elektriklenir de) Sitede 100 ml.lik ürün fiyatı 58 TL.
  • Lancaster Suractif: Deneme boyu gündüz kremi
  • Lancaster Differently: Deneme boyu göz kremi
  • Lancaster Retinology: Deneme boyu göz kremi
  • Lancaster Skin Therapy Rich: Deneme boyu nemlendirici
  • Lancaster Skin Therapy Fluid: Deneme boyu yaşlanma karşıtı krem

Bu ay benim kutumdan bunlar çıktı. Her ne kadar geçen ayki kutudan daha zayıf da olsa, ben memnun kaldım. Bu cilt ve saç bakım ürünlerini zevkle deneyeceğim.

Vanilya Kutu'ya abone olanlar var mı? Sizin kutunuzdan neler çıktı?

Vanilya Kutu'ya abone olmak isteyenler, girişte AGAZETE kodunu verirlerse, ilk alışverişlerinde %10 indirim kazanacaklar.


2 yorum:

  1. merhaba canım, güle güle kullan, gerçekten bu ayınki geçen aylara göre biraz daha değişik bir kutuymuş, senin dediğin kodu uyguladım ama indirim olmadı nedense, kutu alımında kullanılamıyor mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Cevabım gecikti, kusura bakmayın.
      Kodu girerek indirim elde etme uygulaması, sitedeki ürünlerden normal alışveriş yaptığınızda geçerli oluyor. Ben de başka bir kişinin kodu ile kutu satın aldığımda olmamıştı. Alışverişte geçerli diye biliyorum.
      Sevgiler.

      Sil